Beauty

Rose Gold BoozyBrush Eye Set make-up kwasten

slinger

Al een tijdje was ik opzoek naar goede make-up kwasten om een ooglook mee te creëren. Ik vond het best lastig om deze te vinden voor ook nog een redelijke prijs. Ik zag regelmatig mooie kwasten voorbij komen van bijvoorbeeld MAC, maar deze vielen toch wel buiten het budget wat ik eraan uit wilde geven. Goede make-up kwasten maken het creëren van een ooglook zoveel makkelijker. Kwaliteit in de kwasten scheelt al de helft in het eindresultaat.

Ik ging nogmaals opzoek nadat ik recensies had gelezen op internet van verschillende mensen. Ik nam een kijken op een van mijn favoriete online webshops voor make-up en accessoires; Boozyshop.nl

Daar zag ik vele mooie set voorbij komen met alle kwasten die je nodig hebt om een hele look te maken met alles erop en eraan. Heel mooi maar ik ben tevreden over de basiskwasten van mijn gezicht make-up.

Vervolgens kwam ik een mooie starters set tegen voor een schappelijke prijs. Leuk om iedergeval te kunnen proberen om te kijken of ze bevallen. Ook op internet zag ik hier positieve reacties over. Ik bestelde voor €21,49 de Rose Gold BoozyBrush Starter Eye Set. 7 kwasten voor het creëren van een ooglook met alles erop en eraan. Omgerekend +/- €3,- per kwast. Ik ben benieuwd..

P5060104.JPG

De volgende dag werd mijn bestelling geleverd. 7 goed verpakte kwasten in allemaal aparte plastic beschermhoesjes. Daarbij zat een etui om ze in te kunnen bewaren. Pfoeh wat rook dat hoesje naar een goedkope verflucht. Gelukkig is dit inmiddels vervlogen na een aantal weken.. Maar verder is het een mooi en handig hoesje.

P5060114.JPG

7 kwasten met een wit geverfd houten handvat. Daarop de namen van de kwasten gedrukt in een goud kleur, chique! De huls is rosé goud van kleur. Ik vind de kwasten er kwalitatief goed uit zien. Een luxe uitstraling.

Het set bevat de volgende kwasten;

  • 5150 Shader (Basic oogschaduw kwast)
  • 5300 Angled Shader (Aanbrengen van highlighter op het wenkbrauwbot en voor het blenden in de arcadeboog)
  • 5800 Pencil (aanbrengen van oogschaduw in de arcadeboog)
  • 6000 Blender (blenden van oogschaduw in de arcadeboog)
  • 6400 Tapered Blender (aanbrengen en blenden van oogschaduw in de arcadeboog)
  • 7100 Eye Liner (aanbrengen van eye-liner)
  • 8100 Angled Brow (bijwerken en invullen van de wenkbrauwen)

P5060108.JPG

Over de haren van de kwast zegt Boozyshop.nl het volgende:

”De luxe duo fibre vezels van de kwasten van Boozy Cosmetics zijn synthetische en speciaal ontwikkeld om créme en poeder producten egaal op de huid aan te brengen voor een HD effect. De vezels voelen zijdezacht aan en hebben een hoge duurzaamheid. De vezels zijn antibacteriëel en hypoalergeen.”

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

De haren van de kwasten  voelen inderdaad heel zacht aan. Heel fijn en belangrijk in gebruik. Want het gebruik van een kwast met harde stugge haren is geen feestje voor je gezicht.. De vorm van de haartjes van de kwasten, maken dat het fijn is om verschillende kanten mee op te kunnen in je look. Veel variatie in de kwasten dus.

Mijn conclusie van de kwasten; Ik heb inmiddels al een aantal looks met de kwasten gecreëerd. Ik vind het een leuke set voor een goede prijs. Het zijn goede kwasten en een leuke basis om verder uit te kunnen breiden in de toekomst. De haren zijn erg zacht. Het materiaal is stevig en ziet er luxe uit. Het set bevat eigenlijk alle kwasten om een mooie look mee te kunnen creëren. Al met al, een succes.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liefs,

thumbnail_tato

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s