Beauty

Review: Garnier skinActive micellair gel + water in olie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ongeveer een klein jaartje geleden kocht ik voor het eerst de Garnier skinActive micellair water in olie. Een fles met een inhoud van 400ml product. Inmiddels was het tijd om weer een nieuwe fles te kopen. Hieronder vertel ik waarom dit product een review verdiend.

Omdat er bij de Etos een actie was; 1+1 gratis, dacht ik.. Laat ik daarnaast ook nog een ander product meenemen om te kunnen testen. Ik gebruik onder de douche graag een gezichtsreiniger die je in combinatie met water moet gebruiken. Daarom besloot ik de Garnier skinActive micellair gel mee te nemen. Ook hierover geef ik in een review mijn eerste indruk van dit product.

P5180044.JPG

De Garnier skinActive micellair water in olie, een product om (waterproof) make-up te verwijderen van het gezicht. In één beweging..

Volgens de verpakking beloofd het product; Het micellair Reinigingswater is verrijkt met micellen, reinigende oliën en ultra efficiënte arganolie. Het reinigt, verwijdert alle types make-up en kalmeert in 1 handeling dankzij de formule met twee fasen.   P5180020.JPG

Je gebruikt het product als volgt; vooraf schud je de fles zodat de olie en het water zich vermengt. Dit is echter maar tijdelijk dus dit moet je elke keer doen als je het product gebruikt. Vervolgens doe je wat van het product op een wattenschijfje en laat het product even inwerken op je oog make-up door het watje op je oog te leggen. Daarna veeg je het in ene beweging weg. Het product belooft dat je make-up in 1 veeg weg is.. Nou nee, dat is niet zo helaas maar schrobben is ook niet nodig gelukkig.

p5190111.jpg
Ik draag hier oogschaduwbasis met hier overheen oogschaduw, eyeliner en mascara. Daarnaast heb ik ook mijn wenkbrauwen bijgekleurd met een poederproduct. Ik ga dit verwijderen met de Garnier skinActive micellair water in olie.

Zie hierboven, het resultaat op het watje. Beide kanten van het watje gebruikt om een oog te reinigen.

20170519_235828
Met gemak verwijder ik al mijn make-up van mijn ogen. Alleen het verwijderen van de eye-liner gaat wat lastiger. Maar dat heb ik helaas met ieder ander product ook.

Mijn ogen voelen zacht aan. Ik heb geen product in mijn ogen gekregen en voelen gehydrateerd aan. Omdat het zo gemakkelijk gaat om mijn oog make-up te verwijderen raakt de gevoelige huid rondom de ogen niet geïrriteerd.

Mijn conclusie; Een tweede fles Garnier skinActive micellair water in olie, dat zegt genoeg wat ik ervan vind; een geweldig product! Ik heb met de andere fles ongeveer tien maanden gedaan om deze volledig op te krijgen.

♥En dan nu het andere product…

P5180053.JPG

De Garnier skinActive micellair reinigingsgel, voor het reinigen van het gehele gezicht in één simpele handeling..

Volgens de verpakking beloofd het product; Deze nieuwe alles-in-één reinigingsgel reinigt, verwijdert make-up, zelfs van de ogen en de lippen, in één simpele handeling. Voor het eerst heeft Garnier de micellaire technologie geïntegreerd in een reinigingsgel die verrijkt is met natuurlijke druiven extract. De micellen trekken als een magneet  onzuiverheden, talf en make-up aan. De parfumvrije formule verzacht de gevoelige huid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Voor het testen van het product breng ik deze aan op mijn Clarisonic reinigingsborstel. Vooraf maak ik mijn gezicht nat met wat lauw water om vervolgens het product in te masseren in mijn huid met de borstel. Mijn oog make-up heb ik al vooraf verwijderd met de micellair water in olie omdat ik de borstel niet op mijn ogen kan gebruiken. Onder de douche zou ik het wel op mijn hele gezicht gebruiken.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ik breng de gel aan op het borsteltje

Voor en na het reinigen van mijn gezicht (inclusief de oog make-up met de micellair water in olie).

De borstel voor het schoonmaken van mijn gezicht en na het schoonmaken van mijn gezicht. Het is op de tweede foto duidelijk te zien dat er make-up vermengt is in het product.

Mijn gezicht voelt goed gereinigd aan. Echter is mijn huid wel erg droog. Velletjes rondom mijn neus en voorhoofd. Misschien vanwege de combinatie met het gebruik van de borstel? Misschien net teveel van het goede? Ik doe daarna een flinke laag voedende nachtcrème op en de volgende dag is er gelukkig niks meer van te zien.

Mijn conclusie; Mmm.. ik vind het jammer dat mijn gezicht zo droog aan voelt na gebruik. Ik laat het product onder de douche staan zodat ik deze vaker kan gaan gebruiken en nog wat beter kan gaan testen, ook zonder de combinatie met de borstel. Op dit moment ben ik nog neutraal. Hopelijk word ik uiteindelijk net zo enthousiast als bij de micellair water in olie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Liefs,

thumbnail_tato

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s