Huis inspiratie

Juweeltjes in mijn huis #2

Een vervolg op mijn eerste artikel over mijn prachtige spulletjes in huis.

Ondanks mijn ziek zijn vanwege mijn hart, is het heerlijk om er af en toe een paar dagen tussenuit te gaan, en wat is er nou leuker dan een weekendje Limburg met mijn moeder! Heerlijk.. Een weekend bijkomen en veel slapen, relaxen, zwemmen, lekker eten en natuurlijk winkelen!

Ook deze keer heb ik natuurlijk weer prachtige spulletjes gescoord voor in mijn huisje. De brocante route Limburg heeft ons weer geleid naar vele leuke winkeltjes met prachtige spulletjes.

 

Als eerste een prachtige plaat met daarop een soort klein maand scheurkalendertje van 1920, nog helemaal compleet. Ik vind vooral de afbeelding van de vrouw prachtig. De victoriaanse stijl kleding die zij draagt geeft een romantische sfeer.

De volgend twee afbeeldingen zijn foto’s van een soort klein schilderijtje. Deze had ik al voor de route gekocht maar vergeten op de foto te zetten voor het eerste deel van deze serie. Ik vind het een prachtig plaatje. Wederom de romantische stijl. Ik vind de kleuren prachtig en het 3D effect maakt het extra speciaal.

De twee platen met vrouwen zijn ouderwetse onderzetters. Zonde om als onderzetter te gebruiken natuurlijk! Staat prachtig als een soort mini schilderijtje in mijn kastje.

Het boeketje bloemen, zijn gedroogde bloemen. Gekocht bij een prachtige brocante/bloemenwinkel. Ik heb deze opgehangen aan een roze kantje. Staat erg schattig aan de zijkant van mijn kast.

Het porseleinen bakje heeft prachtige kleuren, de romantische bloemetjes in de pastelkleurtjes. Ik ben er gek op..

De laatste foto’s zijn allemaal blikjes. De eerste komt uit Frankrijk en staat in mijn grote kast. De andere blikken staan in mijn keuken. De tekeningen op de blikken vind ik erg mooi. Het zijn echt van die blikken die je vroeger bij je oma in de keuken zag staan. Zo leuk!

Wauw, wat een aanwinsten heb ik weer gescoord, Prachtig. Ben er zo blij mee.

 

Liefs,

thumbnail_tato

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s