Beauty

The orginal chubby mermaid brush.

Al vaker zag ik op verschillende social media/internet pagina’s de zeemeerminnen make-up kwasten voorbij komen. Mooie kwasten in vrolijke kleuren met een staartje aan de onderkant. Pasgeleden was ik een weekendje in Limburg en kwam ik daar in een boetiekje het volgende product tegen;

The orginal chubby mermaid brush. Een product van de Mermaid salon. Een webwinkel in Australië.

P5160001.JPG

Die kon ik niet laten liggen, zeker omdat ik het product verder nog niet ben tegengekomen in een winkel en online in Nederland ook nog niet tegen was gekomen. (Wel veel namaak tegengekomen op webshops uit China).

Een stevige borstel in met een vrolijk kleurtje, in een overloop van blauw – paars – roze.

Het borsteltje komt in een glitterverpakking met daarbij het kaartje van de shop, als bevestiging dat deze origineel is. Om de haartjes van de borstel zit een plastic stevig kapje die je open kunt klappen. Hygiënisch vind ik zelf. Dat maakt het ook gemakkelijker om mee te  nemen op reis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De borstel bevat veel haartjes die dicht tegen elkaar aan staan. Hierdoor voelt het borsteltje stevig aan. De haartjes voelen ontzettend zacht aan, heerlijk om je producten mee aan te kunnen brengen op je gezicht. Ik ben benieuwd wat ik allemaal met deze borstel kan qua aanbrengen van make-up. Zelf wil ik deze gaan gebruiken voor het shapen van mijn gezicht. Ik denk dat de vorm hiervoor geweldig is.

P5160004.JPG

Ik ga het borsteltje testen in combinatie met mijn Hoola Lite bronzer uit het Benefit Cheek Parade palette. Een prachtig product om mijn gezicht mee te shapen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het borsteltje neemt makkelijk product op, op de kwast. Wat me wel opvalt is dat hij het aftikken van overige poeder, bijna alles ervan af valt omdat het er als het ware op ligt. Hier moet je dus voorzichtig mee zijn. Dat is wel lastig..

Toch brengt het prachtig subtiel aan. Een duidelijk streep maar niet overdreven. Ik denk dat je het na het aanbrengen met deze kwast makkelijk kunt blenden voor een natuurlijk effect.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA    P5160207.JPG

Op de eerste foto hieronder heb ik geen Hoola Lite op, op de tweede wel. Op de foto is het wat lastig te zien omdat ik niet van overdreven contour hou. Het is subtiel, dat is wat ik mooi vind. Het brengt subtiel aan met de kwast. Voor mij ideaal.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA  P5160229.JPG

Mijn conclusie; Ik vind het een leuke aanvulling voor mijn kwastencollectie en ga hier zeker nog meer mee proberen dan alleen shapen. Ik denk dat de borstel in combinatie met een cream contour product, ideaal is. Ik hou er alleen zelf niet van omdat het voor mij teveel is. Het subtiele effect vind ik mooi en ik denk dat ik dat zeker hiermee heb gecreëerd.

P5160193.JPG

Liefs,

thumbnail_tato

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s